Toukokuun jäsentiedote

15.5.2023

Maanantaina 15.5.2023 Lauritsalan Eläkkeensaajat ry:n aktiivinen talkooväki (28hlö) kokoontui Kotapirtille vienttämään ansaittua kesäpäivää. Yhdistyksen puheenjohtaja Eija kiitti lämpimästi kaikki aktiivisia talkoolaisia, joita ilman yhdistyksemme aktiivinen toiminta ja lukuisat kerhotoiminnat eivät olisi mahdollista. Kiitoksena nautimme Lounaskahvila El'sistä tilattun kanapastan, maittavan salatin, leivät ja kotikaljaa.

Ruokailun jälkeen ohjelmassa oli vapaata seurustelulla, harmonikkamusiikia, saunomista ja yhteislaulua. Kesäpäivän ohessa muisteltiin ja iloittiin yhdistyksen aktiivista toimintaa ja laajaa talkoojoukkoa, jonka turvin tulevan syksyn retket, matkat, kerhot, tanssit ja tapahtumat pystytään toteuttamaan täysipainoisesti. Yhdistyksen hallitus on myös nostanut valmiutta auttaa muita kymenpiirin jäsenjärjestöjä säilyttämään aktiivisuutta yhteisesti järjestettävien matkoje-, retkien-, kerhotoimintojen ja jäsentapahtumien myötä.

Lauritsalan Eläkkeensaajien hallitus haluaa kaikkia EKL jäsenjärjestöjä pitäämään yhteyttä ja laajentamaan ja monipuolistamaan yhteistyötä erilaisiin ikäihmisten aktiivisuutta ylläpitäviin yhteisöihin, järjestöihin, seurakuntiin ja toimioihin.

Kuvat ja teksti  - Tauno Lakkala