Elonsiivous-esitys

23.1.2024

TEATTERIA MAKSUTTA RUUDUN VÄLITYKSELLÄ!
ELONSIIVOUS-ESITYS SUORANA LÄHETYKSENÄ ke 7.2. klo 13.30-14.30 

Helsingin Kaupunginteatteri kutsuu yhteisen teatterielämyksen äärelle kotisohvilta käsin!

Lähetyksen kesto on tunti.

Esityksen taustalla on kuusikymmentäviisi ikäihmisten haastattelua, joiden pohjalta käsikirjoitus on syntynyt.

Aino (Marjut Toivanen) ja Raisa (Leena Rapola) asuvat kerrostaloasunnoissa toistensa naapurissa. On yhteinen saunavuoro ja yhteinen sanomalehtitilaus, tarkistuskäynnit ja pullapitkot. Mitä elämä olisikaan ilman pitkiä, yhteisiä iltapäiviä keskustelujen ja tanssihaaveiden siivittämänä?

“Näytelmä nostaa keskiöön kahden ikääntyneen naisen ystävyyden. Ystävykset kannattelevat ja rakastavat toisiaan, mutta seisovat kuitenkin omilla jaloillaan”, ohjaaja Martta Pesonen kertoo.

Lämpimästi tervetuloa ruudun äärelle!

Kannustamme järjestämään omia yhteiskatsomoita ruudun äärelle. Ilmoittamalla ryhmäsi mukaan saat esitykseen virittävän oheismateriaalin käyttöösi viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittaudu tästä: https://www.lyyti.in/Elonsiivous_striimaus

Yksittäiset katsojat voivat esityksen jälkeen siirtyä Elonsiivouksen jatkoille Lämpiö.fi-alustalla. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja keskustelua esityksen teemoista.

Esitys on valmistunut keväällä 2023 osana Taidetta ikääntyneiden koteihin -hanketta, joka on osa Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki ja se toteutetaan laajan yhteistyöverkoston voimin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Ystävällisin terveisin, 

Reetta Kankare,
Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyö

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.