Tammikuun kirje

31.1.2021

Hyvää alkanutta vuotta Sinulle eläkkeensaajaystävä!
Tämäkin vuosi on jo pitkällä, emmekä ole vieläkään päässeet aloittamaan mitään kerhoja emmekä ole päässeet tapaamaan ystäviä ja tuttuja Eläkkeensaajien merkeissä. Pahuksen Korona.

Jotkut eläkeläisryhmät ovat uskaltaneet jo pienesti aloittaa, mutta meillä hallitus on päättänyt, ettei riskeerata, kun on näinkin pitkälle päästy ilman koronasairastumisia. Yleisten ohjeiden mukaan emme vielä helmikuussa aloita toimintaa, mutta olemme kuulolla mitä valtiovalta ja Eksote ym. rajoituksista tai niiden purkamisista päättävät tai odotetaan, että saadaan rokotukset kaikille.

Jotain kuitenkin pystymme pitämään. ”Muistisolmut auki” -kerhoon voit osallistua etäyhteydellä tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta. Aloitamme 9.2. klo 10-11 Teams sovelluksella. Kerhonvetäjät ovat harjoitelleet jo muutaman kerran Muisti ry:n henkilöiden kanssa tapaamisia etäyhteydellä. Alkujännityksen helpotettua huomasimme, että sehän onkin oikein mukava ja helppo keino nähdä kavereita. Maarit Olkkonen Muisti ry:stä on luvannut opastaa jokaista asiasta kiinnostunutta henkilökohtaisesti ennen yhteistä kokoontumista. Ota vaan rohkeasti yhteyttä Maaritiin puh. 050 555 4699, niin pääset mukaan mukavaan tapaamiseen.

Jo viime vuonna päätimme aloittaa keilauksen Lappeenrannan ES:n kanssa joka toinen maanantai klo 13-14 Lpr:n urheilutalon keilahallissa. Jos haluat mukaan, voit ilmoittautua Lpr:n Eläkkeensaajien Maija Mahkoselle puh. 050 356 1419.

Sitovat ilmoittautumiset joka kerralle erikseen, koska Maija varaa radat ja laskutus tulee sen mukaan. Osallistumismaksu 5e + 2e kenkämaksu, jos ei ole omia keilakenkiä, maksetaan Maijalle. Yhdistys tukee keilaajia 2e/kerta. Tulethan mukaan vain terveenä ja koronaohjeita noudattaen.

Teatteriretki Lemille on siirretty jo niin monta kertaa, että parempi sanoa vain, että Lemille mennään sitten, kun on varmaa tietoa eli kun tilanne sallii. Tällä hetkellä ei esityksiä ole, joten odetetaan sitäkin kärsivällisesti.

Nautitaan ihanasta talvesta, kun sen vihdoinkin saimme.

Otetaan Liikuntahaaste (1.3. - 30.4.) vastaan ja käydään joka päivä lenkillä tai tehdään joku muu ½ tunnin liikuntasuoritus, niin päihitetään koko Kymen piirin porukka. Muista merkitä kaikki liikuntasuoritukset korttiin ja palauta se jäsenkirjeen ohjeiden mukaan, niin olet mukana arvonnassa.

Helmikuisin terveisin

Riitta & hallituksen väki