Eläköön Elämä EKL Jäsenristeily Tukholmaan 198€/hlö

 • ti-to 28.30.11.2023
 • Silja Symphony

KUTSU

Eläköön elämä -jäsenristeily Tukholmaan tehdään 28.–30.11.2023 Silja Symphonylla. Laivaan pääsee jo klo 12.30 alkaen. Klo 13-15 on tarjolla kahvibuffet. Laiva lähtee Helsingistä klo 17 kohti Tukholmaa. Laivalla on paljon ohjelmaa ja perillä erilaisia kiertoajeluja.

 • Yksittäiset risteilyvaraukset joko puhelimitse 010 23 23 200 tai Matkapoikien kotisivuilta matkapojat.fi/ekl
 • Eläkkeensaajien Kymen Piirin juhlaristeilymatka kahden hengen A-luokanhyteissä JÄSENETUHINTA 198€ (sis. bussikuljetuksen ja risteilyn) Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet Kymen Piirin verkkosivuilla.

https://kymenpiiri.elakkeensaajat.fi/tapahtumat/ekl-suuri-jasenristeily-2023/

Kokouskannen Tapahtumatorilla mm.

- EKL ja yhteistyökumppanit esittäytyvät

- Vinkkiväylä tarjoaa ideoita kerhojen käyttöön

- Seikkailuradalla tehtäviä ja toimintaa yhdistyksille

- Tietoiskuja


Tekemistä ja tapahtumia Tukholmassa

Suunnittele Tukholman matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin. Yhdistä lomalla saaristomaisemat, laivan herkut ja täynnä seikkailuja oleva Tukholma! Tukholmassa on monia tunnettuja ja ainutlaatuisia nähtävyyksiä Skansenista, Vasamuseetista ja vanhastakaupungista uusiin nähtävyyksiin, kuten Abba-museoon ja modernin valokuvataiteen Fotografiska-museoon. Hurvittele Gröna Lundissa tai vietä huvintäyteinen päivä Astrid Lindgrenin hahmoille omistetussa Junibackenissa. Lähde matkassamme Päivä Tukholmassa risteilylle Helsingistä Viking Linellä tai Silja Linellä. Varaa risteily ja koe monipuolinen Tukholma parhaimmillaan!


VINKKEJÄ TUKHOLMAAN!

 • Aamiainen Hotel Hasselbacken -hotellissa Osoite: Hazeliusbacken 20, 115 20 Tukholma.
 • Aamiainen Scandic No. 53 -hotellissa Osoite: Kungsgatan 53, Tukholma
 • Chokladfabriken Täällä tarjotin toisensa jälkeen täyttyy tryffeleistä, konvehdeista ja puhtaista raaka-aineista valmistetuista suklaapaloista. Myymälästä voit ostaa tuliaisiksi kotiin näitä käsintehtyjä mestariteoksia, ihania kakkuja ja paljon muita herkkuja uunituoreina.
 • Fotografiska Tukholman Fotografiska on maailmanluokan modernin valokuvataiteen keskus ja kansainvälinen kohtauspaikka. Fotografiskan 2500 m² isännöi vuosittain 4 päänäyttelyä ja 15–20 pienempää näyttelyä. Fotografiskan yhteydessä toimiva ravintola palkittiin vuoden 2017 parhaana museoravintolana maailmassa. Fotografiska sijaitsee Slussenilla, lähellä Viking Linen terminaalia.
 • Hop On Hop Off -kiertoajelulla voit suunnitella reittisi ja aikataulusi itse. Voit hypätä kyydistä ja kyytiin niin usein kuin haluat. Kesto 24 h, voimassaolo alkaa ensimmäisestä kulkuneuvoon noususta.
 • Kuljetus kaupunkilaiva Emeliellä Paikallisilla lautoilla matkustaminen on loistava tapa tutustua kaupunkiin, joka on rakennettu saarille. M/S Emelien kyydissä pääset nopeasti ja helposti eri laitureihin kauniissa maisemissa. Laituripaikka Masthamnen on Viking Linen terminaalin lähellä.
 • SkyView-gondoli kuljettaa sinut Avicii Arenan huipulle. Maailman suurimman pallonmuotoisen rakennuksen 130 metriä merenpinnasta kohoavalta huipulta avautuu upeat näkymät koko Tukholmaan.
 • Nobel Prize Museum -museo Alfred Nobel oli yrittäjä ja keksijä, jonka testamentti ja omaisuus loi pohjan Nobel-palkinnolle. Hänen elämäänsä tutustutaan kuvien ja esineiden avulla. Nobel Prize Museum -museo sijaitsee Tukholman entisessä pörssitalossa Börshusetissa, vanhankaupungin sydämessä. Museossa on esillä museolle lahjoitettuja uniikkeja Nobel-palkittujen esineitä. Inspiroivat filmit ja tekstit kertovat Nobel-palkinnon historiasta sekä palkinnon saajien elämästä ja saavutuksista.  Ajankohtaista tietoa museon näyttelyistä ja tapahtumista löydät museon omilta sivuilta.

Lisää tietoa ja vinkkejä

https://www.matkapojat.fi/tekemista-tukholma